Expositie in Galerie Klein Zwitserland

Expositie in Galerie Klein Zwitserland

Yess!! Heel blij mee, een eigen ruimte waar ik mijn werk aan jullie kan presenteren!

Zondag 18 september was de opening, ik heb genoten van de goede opkomst en de mooie reacties. Het is ook echt mijn wereldje geworden en ik ben blij dat ik het gevoel wat ik wilde overbrengen ook daadwerkelijk zo overkomt bij degene die mijn kamer binnenkomt. Als er gezegd wordt dat het rust uitstraalt en ze het gevoel hebben even stil te willen blijven staan of zelfs even erbij willen gaan zitten, dan is mijn missie geslaagd.

Mijn werk is te zien tot 1 december 2022, kom ook gezellig een keer langs. En neem de tijd, want verder kun je door heel het gebouw nog vele andere prachtige kunstvormen vinden van 37 verschillende kunstenaars.

https://www.instagram.com/galeriekleinzwitserland/

http://www.etenbijdekunstenaar.com

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer
Ja, ik accepteer de cookies