Desire / Art Project

Desire / Art Project

Zo is het begonnen…

Al vaker portretteer ik Judith Osborn (www.judithosborn.com), maar deze keer belde ze en vertelde over haar nieuwe idee. Ik zag het meteen voor me, want Judith en ik zitten op één lijn als het over creativiteit gaat. Ze vroeg of ik samen met haar aan dit project zou willen werken. Ja, gaaf, natuurlijk zei ik, het lijkt mij geweldig om dit idee om te zetten in beeld. Dus zo gezegd zo gedaan.

Na veel bellen, overleggen, spullen verzamelen, ideeën uitwerken, zijn we op pad gegaan.


Als een stelletje pakezels kwamen we aan op de plek van bestemming en hebben we in weer en wind vastgelegd wat we hadden bedacht. Het heerlijke van onze samenwerking is, dat we elkaar ontzettend aanvullen, waardoor we uiteindelijk met zulke gave platen thuis komen, dat we al kijkend op het scherm staan te stuiteren van de energie.

Het idee van Judith is uitgegroeid tot een prachtig project waar we allebei enorm trots op zijn.

Vier je Vrouwelijkheid. Vier wie je bent! SHINE baby SHINE! 

 

 

share this

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer
Ja, ik accepteer de cookies