Samen met leider Lilian Marijnissen op Campagne

Samen met leider Lilian Marijnissen op Campagne

Tijdens lezingen en campagnes is mijn opdracht volledig focussen op Lilian.

Ik geniet van deze opdrachten, omdat ik het juiste moment mag vangen. Geen geposeer, het gaat zoals het gaat en dat is dan ook zeker wel een uitdaging.

De eerste keer dat mij gevraagd werd of ik foto’s wilde maken tijdens de lezing in Theater Carré, zal ik je eerlijk zeggen dat ik niet meteen stond te juichen, de spanning sloeg eerder toe. Want het was behoorlijk ‘out of my comfort zone’. Ik moest in tien minuten foto’s maken van Lilian, close-up’s en sfeer beelden met de mensen in de zaal. Dat betekend dus dat ik heel snel moest werken en voor een vól Carré op het podium moest staan! (Wat voor iemand die liever niet in zicht staat en graag de tijd neemt, om de mooiste foto te kunnen maken, een behoorlijke uitdaging is).

Maar goed, sinds ik fotografeer ga ik constant drempels over en ‘nee’ is hier voor mij geen optie, dus heb ik na een nachtje slapen de opdracht aangenomen.

Nog steeds ben ik ongelofelijk blij dat ik ‘ja’ heb gezegd, want ik ben er weer door
gegroeid. Het is een wereld die ik nog niet van dichtbij kende en dat maakt het telkens weer zo interessant, het verschil in mensen, hun denkwijze, hun manier van doen

Tijdens de fotoshoots in oa Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Oss, Nijmegen, heb ik Lilian Marijnissen leren kennen als een gedreven vrouw en prettig om voor te werken.

www.sp.nl/onze-mensen/tweede-kamer/lilian-marijnissen

share this

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer
Ja, ik accepteer de cookies